Mellisa Erza ✿
About JengJeng✿ Omeyy✿ What ever

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 24 December 2014 | 00:44 | 0 lovee
makin lama makin banyak benda jadi tak betuk. makin lama perasaan benci lagi banyak dari cinta. makin lama perasaan menyampah lagi banyak dari sayang. disebabkan ego masing masing , satu perhubungan musnah. disebabkan perangai masing masing, benda yang diharapkan dan diimpikan musnah. dan sekarang semua jadi tawar. dah takda yg manis mcm dulu. kalau lah boleh aku nak putarkan masa dan ulang benda sama setiap hari. sebab aku tak pernah bosan, jemu dgn kau dlm hidup aku. tapi benda tu takkan terjadi. sebab apa? sebab sayang cinta suka dah takda. yg ada hanyalah caci maki, benci, hina menghina, peduli tak peduli, semua jadi kucar kacir. bila dah lama lama , dua dua dah tak serapat dulu. baru setahun lebih kita dua tak dpt jaga relay ni baik baik, apa kan lagi sampai ke tua? bagi aku dah takde apa yg boleh diharapkan lagi. yg hanya aku harap kan, aku nak KAU YANG DULU.
________________________________________________________________________________________
Monday, 8 December 2014 | 09:26 | 0 lovee
2 haribulan 6,2013 hari yang tak akan aku lupakan.iaitu hari aku jadi milik kau sepenuhnya. bak kata orang umur muda mcmni cinta monyet hahaha first of all aku nak ckp thanks sbb dah jaga aku selama setahun lebih ni.banyak kenangan pahit manis semua lah.gaduh happy nangis semua ada. tapi semua tu takpernah buat aku rasa rimas or bosan. sebab sayang,aku stay dgn kau.sbb sayang aku jadi etia gila babi.sebab sayang aku sikit takde perasaan kat lelaki dah skrg. sayang adalah segala galanya hahaha mcm kelakar je ayat but thats the fact. tak pernah terlintas kat fikiran aku terfikir mcmmana hidup aku takda kau.kau lah lelaki yang rapat sangat dgn family aku,jaga aku betul betul,layan karenah aku,yang boleh tahan perangai budak budak aku and a lot of things yang tak pernah lelaki lain buat. you're just too special for me. & tak mungkin aku akan lepas kan kau kat mana mana perempuan. jahat maik buruk handsome kau semua aku terima. aku hope relattionship ni will last longer.Aamin. Selamat Malam,Hakimie💕💕
________________________________________________________________________________________
Sunday, 2 March 2014 | 23:01 | 0 lovee
what's wrong with you?
bila nak jumpa,lepak. saja buat lambat2.
skrg pun, dah reti kasar kasar dgn aku.
pukul,tampar. bagus bagus (Y)
wish annivesarry pun pendek je hahaha
dulu bukan main panjang. boleh buat karangan bm. skrg?
fak ah dgn annivesarry tu en?
kalau keluar ke apa ke, tweet pun mana ada nama aku.
mcm dulu at least keluar tu ada lah tweet with sayang ke apa ke.
 bila aku contact ,kekadang mcm saje je reply lambat lambat.
lepastu kekadang ada je alasan dia.
aku taktahu pe masalah dia.
benci sial perangai mcmni.
lelaki? hahahahahahahahahahahaha
biasa lah tu. first first je baik gila babi kimak lancau.
kalau dah lelama tu, tau tau ah perangai mcm cb mcmmana enn.
semua lelaki sama je lah.
takde yg dalam seribu ada satu punya. all the same.
no need to compare each other.
sedar je lah diri sendiri.
kalau dah sedar tu, dah dah ah buat org sakit hati & sedih.
alright?
________________________________________________________________________________________
Saturday, 1 March 2014 | 23:31 | 0 lovee


Happy 9monthsarry sayang.
Jaga relay ni. i sayang you sangat sangat.
fikir harini nak jumpa you awal awal cepat cepat. so dpt spendtime lamalama. tapi...
rasanya u pun taknak right? yelahhh, keluar ptg2 mcm tu panas kan? kk, i faham.
so, kalau mcmtu kita jumpa lambat lambat je lah. spendtime kejap, then balik lah kan?
em, jst wanna say. thanks sbb  u dah jaga i 9bulan ni. gelak,happy,suka,marah,nangis semua samasama.
you buat i happy :) tapi kekadang you pun i tak happy.
normal ah tu kan? 
i akan selalu sayang you. i takkan pernah lupa semua kenangan pahit manis kita :)
even though we always fight,argue or whatever, you're still mine.
you're part of my life & you're the reason why i smile today.
i don't want anyone else to hve you. and pls don't fall in love with other girl. pls.
forever & always be your's
 
________________________________________________________________________________________
| 00:16 | 0 lovee
kalau tak sayang, buat cara tak sayang.
kalau tak suka, cakap tak suka.
kalau tak nak jumpa, cakap taknak jumpa.
kalau taknak lepak, buat cara taknak lepak.
kalau mmg hati tu taknak keluar sama sama, cakap awal awal.
takde lah bg org harapan tinggi & bg org tertunggu tunggu k.
thanks.
________________________________________________________________________________________
Thursday, 27 February 2014 | 07:58 | 0 lovee
kimie such a sweet boy.
tertidur time tunggu dia habis mandi. dia dm aku perasan.
tapi time nak reply trus terpadam. sorry kimie.
takda niat nak tidur mcmtu je.
tiba2 tgh tidur, ada org ketuk tingkap bilik. rupa rupanya dia :O
terkejut gak ah. then lepak dgn dia.
paling suka time dia senyum and gelak. fck ,comel gila tahap dewaaa.
haihhh aku diam je tgk dia. asal lah dia comel sgt.
aku cakap yg aku lapar. pastu aku ckp nak air. dia beli kan air strawberry dutchlady.
sedapppppp angat :) hehe baik kan dia? ada masa dia baik lah. ada masa dia cam jahat kit. hehe
pastu time nak balik, dia cakap dia tak pernah sayang perempuan,
mcmmana dia sayang aku. i'm like, 'hehehe'
pastu mata dia cam berair sikit. he jst make me melt this night.
and i don't knw whyyyyyyy
he are soooo cute to me.
and dia pakai baju aku. takut baju tu basah. aku bagi dia sweater aku. sbb hujan,takut
baju tu basah, dia basah then dia sejukk :( that's why i gave my sweater to him.
then balik. now, jst waitting for him to dm me.
hehe sayang kimie comel :)
*Rasa nya dia botak lagi comel sialllllllll!!! hehe kbai*
________________________________________________________________________________________
Wednesday, 26 February 2014 | 23:22 | 0 lovee
he changed. dia bukan mcam dulu dah. 
sejak kawan kawan dia ckap mcmmcm pasal aku. dia dah berubah.
dia tak ambik and hantar aku mcm dulu dah. 
nvm ah, aku pun takde hak nak arah arah dia ambik aku kepe.
but, perasaan sedih sikit tu ada ah.
dia pun dah pandai tengking tengking aku skrg. hm
mmg patut pun kan aku kene mcm tu?
yelah aku mana hormat dia. so skrg dia nak balas ah, takpe.
aku terima.aku diam and aku sabar.
kalau tu yg dia nak, kalau tu yg bagi dia happy. aku okay je.
i'm sorry ah kalau selama aku couple dgn dia, aku ni asik buat dia mcm macai ke,
aku ni asik menyusahkan dia ke, aku ni asik paksa paksa dia ke.
sorry ah. aku takde niat. it's ok lah kalau dia dh tak nak hantar or amik aku.
takpe. aku boleh pegi and balik sendiri :)
and it's okay lah kalau dia nak tengking tengking aku, aku ok...
kalau dia still sayang ex dia. aku terima,aku redha and aku rela.
sbb aku tahu ex dia boleh jaga dia,jaga hati dia and
boleh buat dia hidup bahagia :') apa pun keputusan dia, aku terima...
even aku tgk dia makin jauh dgn aku. aku diam and senyum je depan dia.
aku taknak , dia tahu apa yg aku rasa sbb nanti mcm mengada ngada and menyusah kan dia 
kan? it's okay. better diam and jst smile.

Past
_______________________________________
Disclaimer



Aye.Mellisa here.02/06/13 Hakimie's fav fl0wer x
_______________________________________
Silence

Put your cbox/fibox code here.