Monday, 8 December 2014

Hakimie Hamdan♥️

2 haribulan 6,2013 hari yang tak akan aku lupakan.iaitu hari aku jadi milik kau sepenuhnya. bak kata orang umur muda mcmni cinta monyet hahaha first of all aku nak ckp thanks sbb dah jaga aku selama setahun lebih ni.banyak kenangan pahit manis semua lah.gaduh happy nangis semua ada. tapi semua tu takpernah buat aku rasa rimas or bosan. sebab sayang,aku stay dgn kau.sbb sayang aku jadi etia gila babi.sebab sayang aku sikit takde perasaan kat lelaki dah skrg. sayang adalah segala galanya hahaha mcm kelakar je ayat but thats the fact. tak pernah terlintas kat fikiran aku terfikir mcmmana hidup aku takda kau.kau lah lelaki yang rapat sangat dgn family aku,jaga aku betul betul,layan karenah aku,yang boleh tahan perangai budak budak aku and a lot of things yang tak pernah lelaki lain buat. you're just too special for me. & tak mungkin aku akan lepas kan kau kat mana mana perempuan. jahat maik buruk handsome kau semua aku terima. aku hope relattionship ni will last longer.Aamin. Selamat Malam,Hakimie💕💕

Saturday, 1 March 2014

Happy 9monthsarry my sexy boy



Happy 9monthsarry sayang.
Jaga relay ni. i sayang you sangat sangat.
fikir harini nak jumpa you awal awal cepat cepat. so dpt spendtime lamalama. tapi...
rasanya u pun taknak right? yelahhh, keluar ptg2 mcm tu panas kan? kk, i faham.
so, kalau mcmtu kita jumpa lambat lambat je lah. spendtime kejap, then balik lah kan?
em, jst wanna say. thanks sbb  u dah jaga i 9bulan ni. gelak,happy,suka,marah,nangis semua samasama.
you buat i happy :) tapi kekadang you pun i tak happy.
normal ah tu kan? 
i akan selalu sayang you. i takkan pernah lupa semua kenangan pahit manis kita :)
even though we always fight,argue or whatever, you're still mine.
you're part of my life & you're the reason why i smile today.
i don't want anyone else to hve you. and pls don't fall in love with other girl. pls.
forever & always be your's
 

Thursday, 27 February 2014

such a sweet boy, sometimes.

kimie such a sweet boy.
tertidur time tunggu dia habis mandi. dia dm aku perasan.
tapi time nak reply trus terpadam. sorry kimie.
takda niat nak tidur mcmtu je.
tiba2 tgh tidur, ada org ketuk tingkap bilik. rupa rupanya dia :O
terkejut gak ah. then lepak dgn dia.
paling suka time dia senyum and gelak. fck ,comel gila tahap dewaaa.
haihhh aku diam je tgk dia. asal lah dia comel sgt.
aku cakap yg aku lapar. pastu aku ckp nak air. dia beli kan air strawberry dutchlady.
sedapppppp angat :) hehe baik kan dia? ada masa dia baik lah. ada masa dia cam jahat kit. hehe
pastu time nak balik, dia cakap dia tak pernah sayang perempuan,
mcmmana dia sayang aku. i'm like, 'hehehe'
pastu mata dia cam berair sikit. he jst make me melt this night.
and i don't knw whyyyyyyy
he are soooo cute to me.
and dia pakai baju aku. takut baju tu basah. aku bagi dia sweater aku. sbb hujan,takut
baju tu basah, dia basah then dia sejukk :( that's why i gave my sweater to him.
then balik. now, jst waitting for him to dm me.
hehe sayang kimie comel :)
*Rasa nya dia botak lagi comel sialllllllll!!! hehe kbai*

Friday, 27 December 2013

Love



hakimie, i takkan lupa kan kenangan kita. i sayang you sangat sangat.
and i takkan pernah nak tinggalkan you.sorry sbb i selalu marah you.
i tak faham you. i tak dapat jadi girlfriend paling baik buat you. i mintak maaf sbb i selalu buat you sakithati and kecewa dgn perangai i. sorry. i taknak you tinggalkan i, sbb sayang i kat you dah terlalu bnyk. you lah org pertama yg banyak bagi i memories yang takkan senang senang i lupa.
2/6/2013 is the best day,moment,month ever.
your smile,your laugh,your eyes,when you cry,when you play computer games,the way you hug me,the way you say that you love me are really cuteeeeeee.
it's make me smile sometimes :)
when i first knw you, i never thought that you're so important to me sayang
kalau kita break pun satu hari nanti, i taknak you lupakan i and memory kita ok?
i love you boy.

Wednesday, 30 October 2013

2/6/13♥



Mohamad Hakimie B. M.Hamdan Shukri☺♥
i do lolololololove you nyet.

Thursday, 14 March 2013

ERZAAAAAAAA.



Semalam tindik lagi satu kat telinga :* hahaha,dah takde
kerja. cengitu lahh jadinya xD hihi

Monday, 28 January 2013

Nurmellisa Erza Binti Hamzah.





                                            Saya nak memperkenalkan diri saya :D hehehe,
                                                  Nama : Nurmellisa Erza Binti Hamzah
                                                  Umur : 15 tahun (Last Batch PMR)
                                                          Stay : Wangsa Maju
                                              Warna Kegemaran : Pink, Red,Purple and Black.
                            Makanan kegemaran : Maggi Goreng pedas taknak sayur, Nasi goreng cina.
                                                             Banyak Lagi :D
                            Minuman Kesukan : Milo Ais, Coke, Soya and Air Mineral.
                                    Haiwan Kegemaran:Kucing,Beruang,Panda
                                          Artis Kegilaan : JUSTIN BIEBER <333333333
                                                    Hobi Saya : Tidur,Makan dan lainlain...
                                              Taken By : HakimieHamdan a.k.a My Monyet Poreber :*
                            User? : Bb user,Whatsapp user,WeChat User,Instagram User.lol
                                I love my family, my friend, my teachers, my siblings, my bestfriend, 
                           Mohamad Hakimie B. M.Hamdan,and I love my superb swaggy boyfriend, Justin Bieber.